Piersonstraat 5
6951 BD Dieren, Gelderland
0313 414 556
info@mijnzien.nl
Di - Za
Openingstijden per dag

Zintuigendag

30 september is de aftrap van de zintuigenweek!

Tijd: 10:00 tot 16:00
Aanmelden via het aanmeldformulier onderaan deze pagina is verplicht!

Sennheiser;

Als je weer goed naar de tv, radio of muziek wil kunnen luisteren zijn er verschillende oplossingen die je daarbij kunnen helpen. Ondanks je slechthorendheid kun je dan weer optimaal genieten van het geluid. De draadloze luistersystemen met FM techniek brengen het geluid direct over in je oren zonder dat een ander hier hinder van ervaart. Vanwege het grote bereik zijn ze op iedere plek in huis te gebruiken! Als u op de juiste manier verzekerd ben kan dit apparaat helemaal vergoed worden. Maak snel een afspraak en vraag naar de mogelijkheden.

 

Roger Select

Bent u best tevreden over uw hoortoestellen maar is het spraak verstaan in groepen nog niet optimaal? Dan is de Roger Select de oplossing voor u.

Het is een microfoon die u op tafel legt, die zich automatisch richt op de speaker en naadloos naar de hoortoestellen schakelt, zodat u de spreker direct op de hoortoestellen kunt horen. Met een bereik van 360 º, kunt ook nog manueel kiezen uit de richting waarin u wil horen. Tevens om de hals te dragen als microfoon door een partner. Uitbreiding met andere Roger microfoons mogelijk.

Ook deze oplossing kan in sommige gevallen helemaal vergoed worden.

 

Aanbevolen;

  • 1:1 gesprekken
  • Klein gezelschap 1-4 personen
  • Vaste telefoon
  • Mobiel bellen (bluetooth)
  • Koppeling audiobron

 

Op 30-9 zal Nordin aanwezig zijn om U een demonstratie te geven. Meld u zich wel even aan?

 

Phonak paradise

Heeft u het al gehoord of gezien? Phonak heeft in Augustus een nieuw toestel uitgebracht met de naam Paradise. Een vernieuwd concept met een nieuwe chip die u nog beter kan ondersteunen in verschillende luistersituaties. Met o.a de functie van direct streamen naar uw mobiele telefoon of Smart TV.

 

Wil u meer informatie? Meld u aan dan kan Emiel u hier op 30-9 meer over vertellen.

 

MCS- systeem

Wilt u zich graag veilig voelen en niets missen in eigen huis? Ook als de hoortoestellen even niet gedragen worden? Dan is dit de oplossing!

 

Met wek en waarschuwingssystemen bent u 24/7 veilig en bereikbaar. Het systeem bied u onafhankelijkheid, gemoedsrust en comfort. U mist nooit meer de signalen van de deurbel, telefoon en brand- rookmelder of de babyfoon.

De wek- en waarschuwingssystemen zorgen ervoor dat uw familie en vrienden u altijd kunnen bereiken. Via felle flitssignalen van de flitslampen of trillingen van de trilontvanger merkt u direct wanneer iemand u belt of voor de deur staat. Zonder dat u uw hoortoestel in heeft. Wist u dat dit systeem volledig vergoed word door u verzekering? Vraag in de winkel naar de mogelijkheden.

 

Peter van Poolen zal aanwezig zijn op 30/9 om u hier meer over te vertellen. Vergeet u niet aan te melden!

 

Dilem collectie

De volledige Dilem collectie zal er zijn. Werkelijk een lust voor het oog! Onder het genot van een lekker kopje Peeze koffie en iets lekkers verteld Gerard u graag meer over deze prachtige en unieke collectie die eenmalig bij ons in de winkel ligt.

 

Rodenstock BIG vision

Een essentiële revolutie binnen individuele multifocale glazen. Ieder mens en ook ieder paar ogen is uniek.  Door middel van een meting met onze DNEYE scanner kunnen wij u voorzien van een glas die rekening houdt met uw oog specifieke eigenschappen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een verschil tussen dag en nachtzicht verwerken in uw nieuwe glas. Deze  nieuwe glazen geven u de scherpst mogelijke kijkervaring.

 

De dag van 30/9  zullen wij u met de aanvulling van een extra scanner in de caravan, een hapje en drankje ter plaatse u graag meer vertellen over de mogelijkheden!

[ninja_form id=”2″]

Indien u het aanmeldformulier heeft ingevuld zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om een tijd in te plannen bij een van onze experts. Dit om te voorkomen dat er teveel mensen in de winkel zijn.