Mijn Horen, uw specialist
          
In 2012 ben ik, Lotte van der Mijn, de opleiding tot Triage audicien gaan doen. Ik werkte destijds als maatschappelijk werkster in een psychiatrisch ziekenhuis in Amsterdam en daarnaast heb ik in Juli 2014 de opleiding tot audicien afgerond.

Door mijn baan als maatschappelijk werker op een ouderenafdeling raakte ik geïnteresseerd in het vak audiometrie. Om die reden ben ik gestart met de verkorte opleiding tot Triage Audicien, nadat ik deze positief volbracht had, heb ik de volgende stap in mijn carrière gemaakt en ben ik binnen Verdonk Optiek mijn eigen audicienspraktijk geopend. Genaamd “Mijn Horen”.


Klik hier om naar de website van Mijn Horen te gaan.

Mijn Horen levert álle gerenommeerde A-merk hoortoestellen, hierdoor zijn we in staat om de beste oplossing voor uw hoorprobleem te bieden. Kiest u voor Mijn Horen, dan kiest u voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Zowel de winkel áls de audicien zijn lid van Stiching Collectief zelfstandige audiciens en zijn StAR geregistreerd. Bovendien volgt Mijn Horen de nieuwste ontwikkelingen op de voet. Zo kunt u bij Mijn Horen terecht voor een gratis hoortest en een vrijblijvend hooradvies.
En mocht u, na een vrijblijvende proef, overgaan tot aanschaf van een hoortoestel, dan verzorgt Mijn Horen de vergoedingsaanvraag en declaratie bij uw zorgverzekeraar. Dat is wat Mijn Horen vanzelfsprekende service noemt. Goed om te weten: Mijn Horen geeft op álle hoortoestellen zowel vijf jaar fabrieksgarantie als vijf jaar gratis onderhoud.

8 goede redenen om te kiezen voor Mijn Horen:


• Onafhankelijk, eerlijk en betrouwbaar
• Persoonlijke aandacht
• Gratis uitgebreid gehooronderzoek
• Vrije keuze uit álle leverbare hoortoestellen
• Gegarandeerd niet duurder dan de ketens
• Vijf jaar gratis onderhoud op onze hoortoestellen
• Vijf jaar fabrieksgarantie op onze hoortoestellen
• Vier dagen per week audicien aanwezig.

Klik hier om naar de website van Mijn Horen te gaan.

 
   Website: Protractus                  © 2018 Verdonk Optiek, Piersonstraat 5, 6951 BD Dieren, Telefoon: 0313 414 556, e-mail: info@verdonkoptiek.nl